Niamh Dark Turquoise Dress Kjole Ghost RwxqYUY » Lokalt » Husmor på tur

Large Lommebok Case Multi Coach Slate Card Flat 8CwIxtdq1 Brown Heels Online Sko Art Harlem Kjøp Brune
Brune Heels Brown Art Harlem Kjøp Online Sko

Og så var det min tur... i dag vart eg nærast jaga ut døra. No var det på tide at eg fekk ta meg ein tur.Around Liu Lommebok Nero Zip Jo 66Bq0R

Som brukarar av portalen nok har merka er min mann (Fred) ivrig turgåar. Og det er vel ikkje ulyst som har helde meg heime, men siste åra har svangerskap og no baby gjort sitt til at det er praktisk og greit for alle partar at eg passer hus og born medan mannen er på tur. Men no er det altså min tur, det har Fred gjort klinkande klart. Like mykje for samvetet has som for min eigen del skal eg i dag ut av huset –utan barnevogn.

Silver Conny Wallet Lommebok Berlin Essential Iron Liebeskind Medium SzgOU

 

 

Skia har støva ned i nesten to år... Og eg gler og grur meg samstundes. Skimusklane har ikkje vore i bruk på lenge. Det er ikkje antal høgdemeter som er avgjerande for meg i dag so eg byrjar forsiktig med Melshornet.

Det går lettare enn eg trur opp bakkane, so har vel trilleturar på Bratteberg hatt litt effekt likevel. Og eg nyt kvar ein meter oppover. ”Mamma, mamma” og barneskrik er ersatta av lyden av knirkande snø. Sola skin og kulda kjennast i lungane. Det er herlig.

Toppen vart nådd uten altfor mykje slit og nedover får eg kjenne pudder-rusen. Det er visst med skikøyring som med sykling, kan du det så kan du det... Eg susar heim med melkespreng,  såre lår og eit stort smil. Korleis kunne eg gløyme kor godt dette kjennast.... 

Lagt inn av
07.02.2007 18:06

Stikkord

Stikkord gjer det lettare å finne fram til stoff som er i ditt interesseområde. Du kan trykkje på eit stikkord for å få fram innlegg som liknar på dette.

Berlin Essential Wallet Iron Lommebok Slam Liebeskind Silver Large BPdHqPw Harlem Sko Heels Online Kjøp Art Brune Brown

Kommentarar

Eg passer! (07.02.2007 kl. 20:57)
Kjære Anne Åse, du er herved inviteret til å levere dine barn her hos meg i Gausdal på morsdagen mellom kl 9 og 16. Så kan du ta deg ein velfortjent skitur f.eks på Skårasalen eller andre toppar i Hjørundfjorden.. : ) Godt tilbod må eg seie! Og Ann Christin, det såg ut til å vere ein forfriskande tur i flott ver!
Vibeke Mo
Black Skulderveske Bag Gina Tricot Exclusive Madeleine vUwxPI
Forfriskande lesing! (07.02.2007 kl. 19:32)
Fekk heilt klump i halsen! Hørtes heilt herlig ut! Tenk om alle mødre som vil, får ein slik tur på morsdag?
Anne ÅseSko Online Sandaler Tøfler Antique Anton Shepherd Oiled Og Kjøp Brune wv6Z6q
Anne Åse Mo Kvistad

Skriv kommentar:
Cove Clarks Grå Lea Lave Brixby Sko Online Dark Kjøp Brown afwOAAx

Logg inn her.